BG

Количка:

0 артикула
Access Control Manager: българска система за контрол на достъп и работно време
Вземете TRENDnet ПОДАРЪК С ВСЯКА ПОКУПКА: виж повече тук...
Уважаеми клиенти, по време на Великденските празници шоурумът и сервизът на Комел Софт Мултимедия няма да работят
от 01 до 06 Май 2024 вкл. (2 май също е почивен ден). 
В интервала няма да се обработват и експедират поръчки. Моля съобразете вашите поръчки с настоящия график!
Желаем ви спокойни празници!

Категории

Производители

ATEN

ATEN

Вече почти 3 десетилетия ATEN защитава своята отлична репутация на производител на висококачествени KVM (Keyboard-Video-Mouse) и remote-connectivity решения за управление на сървъри и други мрежови устройства. В момента, ATEN е най-големия производител на KVM продукти в света. През годините, ATEN разработва широка гама от решения обслужващи потребностите на ключовите пазарни ниши, включително малкия и среден бизнес (SMB) и корпоративните организации чрез KVM продуктовата линия ALTUSEN. Съчетавайки водещата си ASIC технология и VSE патентите, KVM продуктите на ATEN предлагат най-добрите параметри по отношение на функционалност и богатство на възможности. Собственият ASIC чип е една от уникалните отличителни черти на ATEN, която гарантира надеждността и качеството на продуктовата линия. Екипът за изследвания и разработки и непрекъснатият контрол на качеството във всички производствени бази, дава възможност на ATEN да отговори на потребностите и на най-стриктните и взискателни клиенти.

http://www.aten.bg

229

продукти

LINKSYS

LINKSYS

Безжични мрежови продукти, Powerline решения, рутери, суичове, адаптери за малкия бизнес

http://www.linksys.com

61

продукти

GRANDTEC

GRANDTEC

Корпорация Grandtec е основана от група елитни инженери през 1991. Притежава изключителен опит в дигиталните и аналогови технологии за обработка и конвертиране на видео сигнали. Особеното е, че сами проектират и произвеждат чиповете си (ASIC: application-specific integrated circuit), което осигуря уникално качество в сравнение с ногофункционалните решения. Продуктите на Grandtec са чудесно съчетание на безжични устройства, USB устройства, VGA към видео и видео към VGA преобразуватели, устройства за охрана и наблюдение. Предназначени са за хората, които търсят съвременни, комплексни, високо-производителни решения в областта на видео технологиите.

http://www.grand.com.tw/

0

продукти

INTELLINET

INTELLINET

Компанията IC INTRACOM разработва, произвежда и доставя повече от 2000 артикула - периферия, аксесоари и мрежови продукти разпространявани под търговските марки MANHATTAN и INTELLINET NETWORK SOLUTIONS. Атрактивно опакованите изделия на фирмата намират място на щандовете на повече от 70 хил. магазина в над 100 държави по света.

http://www.intellinet-network.com

65

продукти

ROLINE

1294

продукти

A.C. Ryan

A.C. Ryan

A.C. Ryan е холандска компания, водещ световен доставчик на иновативни мултимедийни продукти. Сред най-атрактивните продукти на фирмата са мултимедийните мрежови плейъри и рекордер - център на мултимедийните забавления във вашия дом.

http://www.acryan.com

0

продукти

MANHATTAN

115

продукти

SWEEX

SWEEX

Мисията на SWEEX е да произвежда цялостна гама от интересни, запомнящи се, технологични продукти и компоненти. Желаем да опростим и разширим всекидневното съжителство с дигиталните технологии - за да вървите вие напред.

http://www.sweex.com/en/home

7

продукти

Kanvus

Kanvus

Officially born in May 2009, Kanvus offers an extensive range of pen and touch input technology enabling “Creativity at Work”, “Show Your Creativity”, and “Exploit Your Artistry”. Kanvus is a brand found by KWorld Computer Co., Ltd. situated in Taipei, Taiwan with a strong background in Multimedia Solutions. Since the earlier forms of tablets, first patented by Elisha Grey in 1888 in the United States, the device has evolved from primitive design forms such as a set of spark plug and board, or simple digitizers only used mainly by professional high-end computer aided systems. Regardless of the progress made by graphics tablet, the tablet technology still remained to be a niche product mainly used by professional designers or graphic artist.

http://global.kanvus-global.com

5

продукти

TUCANO

TUCANO

Италиански дизайн, качество, креативност, авангардност, цветове - това е TUCANO за последните 25 години. Компютърните аксесоари, чанти и устройства с марката на TUCANO са познати навсякъде по света. Компютърни чанти, раници, чанти с колела, калъфи за лаптопи, подложки за мишки, калъфи за фотоапарати и камери, много аксесоари за Mac and PC - проектирани и направени само за посрещнат всички изисквания на потребителя. Според най-добрите традиции на италианския дизайн продуктите на TUCANO се стремят към баланс между практичност, ергономичност, сигурност и външен вид.

http://www.tucano.it

162

продукти

Cyber Power Systems

Cyber Power Systems

CyberPower е водещ доставчик на професионални системи за управление на захранването. Компанията предлага високонадеждни непрекъсваеми захранващи устройства, системи за аварийно захранване с голям капацитет, PowerManagement софтуер, както и аксесоари за настолно, сървърно и мрежово оборудване. CyberPower разполага със собствена патентована технология GreenPower UPS за пестене на до 75% от електроенергията, която UPS системите консумират в нормален работен режим (при нормално захранване).

http://eu.cyberpowersystems.com/

52

продукти

AVerMedia

AVerMedia

AVerMedia Technologies е сред водещите производители на презентационни и мултимедийни продукти, както и на продукти свързани със системи за видеонаблюдение и охрана. Всички продукти на компанията се отличават с най-съвременните технологии и безкомпромисно качество на изгодна цена. Фирмата предлага на пазара компютърни ТВ тунери, конвертори на видеосигнал, камери, охранителни платки и софтуер, записващи устройства (DVR).

http://www.avermedia.bg

8

продукти

ICYBOX

ICYBOX

ICYBOX е търговска марка на компанията RaidSonic. RaidSonic Technology GmbH е основана в Хамбург през 1999г. Портфолиото на компанията включва компютърни периферни устройства ориентирани към mass-storage приложенията, както и продукти за индустриални и професионални приложения и забавление. Това са външни storage-кутии, адаптери, мрежови плейъри, четци... RaidSonic е гаранция за елегантни и иновативни продукти, които ще улеснят Вашата работа с компютъра.

https://icybox.de/

153

продукти

THECUS

THECUS

Thecus се фокусира в разработката и интеграцията на хардуерни и софтуерни продукти, както и в основните протоколи за съхранение на цифрови данни. В резултат компанията осигурява гъвкави и интуитивни storage продукти подходящи както за домашна употреба, така и за малки и средни офиси.

http://www.thecus.com

0

продукти

ALBUM Team

ALBUM Team

ALBUM Team произвежда цифрови устройства за съхранение на вашите фотографии. ALBUM продуктите са стилни, лесни за употребе и подходящи за всеки домашен интериор.

http://www.albumteam.com/en/

3

продукти

Plustek

Plustek

Plustek се ползва с репутацията на водещ световен доставчик на компютърни скенери. Компанията съществува от 1986 г., първоначално като OEM производител за по-големи фирми, които снабдява със скенери, камери, специализирани сървъри и други продукти, насочени предимно към обработката на изображения. Ние ви предлагаме най-новите модели скенери на компанията, подходящи за домашна и офис употреба.

http://www.plustek.com

1

продукти

Saitek

Saitek

Saitek произвежда компютърни периферни устройства ориентирани към мултимедията, игрите, комуникациите. Продуктите на компанията се отличават с неповторимия си дизайн и богатство от опции, които ги правят предпочитан избор сред компютърните маниаци. Продуктовата гама включва мишки, клавиатури, джойстици, волани, геймпадове... От ноември 2007, Saitek е част от компанията Mad Catz Interactive, Inc., водещ световен доставчик на интерактивни периферни устройства за забавление.

http://www.saitek.com

3

продукти

GeoVision

GeoVision

Geovision е специализирана компания в разработката и производството на компютърни системи за видеонаблюдение. Използвайки най-доброто от съвременните технологии, компанията се стреми да предоставя приложения и поддръжка отговарящи на постоянно растящите нужди на охранителната индустрия. Geovision също така разработва и решения за автоматично разпознаване на автомобилни номера и човешки лица за използване в системите за оторизация и идентификация. Компанията вярва, че това ще е важна част от охранителната индустрия в близко бъдеще.

http://www.geovision.com.tw

194

продукти

Kensington

Kensington

Открита през 1981 г.в Redwood Shores, Калифорния, Kensington Computer Products Group, е технологично подразделение на ACCO Brands Corporation (NYSE: ABD), водещ световен производител на маркови офис продукти с годишен оборот от 2 млрд. долара и присъствие в повече от 100 държави в света. Kensington е световният лидер в сферата на продуктите и решенията за защита и захранване на преносими компютри. Каталогът с продукти на фирмата включва първокласни продукти за пътуващия потребител: дизайнерски мишки, клавиатури и докинг станциии, стилни калъфи за преносими компютри, телефони, плейъри. Kensington е гаранция че получавате аксесоари, които ще подобрят Вашата работа в офиса, вкъщи или докато пътувате.

http://www.kensington.com

3

продукти

Trust

Trust

Продуктите на TRUST са Вашата гаранция за изключителна надеждност, елегентен дизайн и богатство от функции. Години наред компанията е сред предпочитаните доставчици на компютърна периферия за всеки, който държи на качеството, добрата окомплектовка и поддръжка. TRUST произвежда мишки, клавиатури, уебкамери, геймърски периферни устройства, аксесоари за преносими устройства и лаптопи.

http://www.trust.com

1

продукти

ELAN

79

продукти

ZAPTUB

1

продукти

SBOX

351

продукти

KWORLD

KWORLD

KWorld произвежда и доставя широка гама от мултимедийни продукти за домашния потребител - аналогов, цифрови и хибридни ТВ тунери, вкл. DVB-S, DVB-T, както и качествени външни тунери, видеоконвертори, устройства за запис на видео.

http://global.kworld-global.com

1

продукти

SEAGATE

26

продукти

WHITENERGY

WHITENERGY

WHITENERGY доставя над 800 продукта свързани със захранването на мобилни у-ва. Фокусът е върху батериите и адаптерите за лаптопи, които в момента са сред най-продаваните в Европа.

http://www.whitenergy.com

0

продукти

Cisco

0

продукти

Compro Technology

10

продукти

GRANDSTREAM

GRANDSTREAM

Grandstream Networks е водещ производител на IP гласови/видео телефонни продукти и на системи за видео наблюдение. Grandstream служи на малкия и средния бизнес с нови продукти, които намаляват разходите за комуникация, увеличават сигурността и производителноста. Нашите SIP базирани продукти предоставят богата гама от възможности на конкурентна цена.

http://www.grandstream.com/

52

продукти

KeySonic

7

продукти

EXCEL

EXCEL

Excel предлага цялостни решения за изграждане на мрежи. Предоставя всички необходими компоненти с гарантирани отлични характеристики, сигурност и обслужване. Продуктите са произведени по всички Европейски стандарти за качество и се продават със съответната гаранция.

http://www.excel-networking.com

10

продукти

VIVOTEK

7

продукти

TRANWO

TRANWO

Производител на продукти за безжично предаване на видео сигнал.

http://www.tranwo.com

1

продукти

LifeView

LifeView

LifeView е търговска марка на Animation Technologies, Inc. - тайвански производител на мултимедийни продукти, който е на пазара още от 1990 г. Най-популярните и познати продукти на фирмата са разнообразните модели аналогови и цифрови ТВ компютърни и самостоятелни ТВ тунери, устройства за запис на видео и видеокамери

http://http://www.lifeview.com.tw/

1

продукти

TP-LINK

0

продукти

TRITTON

TRITTON

Компанията TRITTON™ е фокусирана върху разработката, изработката и продажбата на аудио джаджи за геймъри. Безкомпромисно качство, най-съвременни технологии, надеждност - това са качествата, които превръщат марката TRITTON в предпочитана от професионалните геймъри.

http://trittonusa.com

0

продукти

TRENDnet

31

продукти

4world

3

продукти

ELKO

0

продукти

TOSHIBA

5

продукти

TELTONIKA

0

продукти

CIRCUIT PLANET

40

продукти

QNO

QNO

Qno is a leading developer of broadband network management and security products. Since 2004, we have been assisting SMBs to reduce operating cost for networking and ensure IT security with outstanding multi-WAN network security routers.

http://www.qno.com.tw

0

продукти

VALENTA POWER

0

продукти

CIGE

13

продукти

GOODRAM

4

продукти

BESTCOOL

2

продукти

TECHGIANT

1

продукти

PRESTIGIO

0

продукти

ADigit

0

продукти

AVTECH

0

продукти

DELL

0

продукти

POINT OF VIEW

3

продукти

Acer

0

продукти

Amazon

0

продукти

ASSMANN

246

продукти

MHB

0

продукти

ACTi

0

продукти

TERRA MASTER

1

продукти

LENOVO

0

продукти

PHILIPS

0

продукти

Winmau

0

продукти

PLATINET

0

продукти

B&N

0

продукти

MEAN WELL

4

продукти

Rocking Residence

1

продукти

Други

3

продукти

Honestech

1

продукти

ActiveJet

ActiveJet

Съвместимите консумативи на ActiveJet са гаранция за топ-качество на печата. Продуктовата линия на компанията включва касети за мастилено-струйни принтери, тонер касети, комплекти за повторно пълнене, специализирани хартии. Всички продукти са произведени под строг контрол на качеството и са изключително надеждни. Ползват се както от крайни потребители, така и от големи компании от всички сектори.

http://www.activejet.com/imaging-supply/

3

продукти

INTEL

19

продукти

PRESTIGIO

0

продукти

CANYON

0

продукти

RAZER

0

продукти

Fujitsu

0

продукти

ASROCK

47

продукти

KINGSTON

45

продукти

TENDA

0

продукти

WESTERN DIGITAL

22

продукти

Einstruction

0

продукти

Brother

0

продукти

Axis

0

продукти

Belden

0

продукти

APC

APC

0

продукти

Conteg

0

продукти

HP

HP

0

продукти

EMC

EMC

0

продукти

Epson

0

продукти

IBM

IBM

0

продукти

Genius

0

продукти

Lexmark

0

продукти

Milestone

0

продукти

Panduit

0

продукти

Rittal

0

продукти

NETGEAR

0

продукти

Xerox

0

продукти

HEWLETT-PACKARD

0

продукти

Apple

0

продукти

CANON

0

продукти

VIEWSONIC

0

продукти

APACER

0

продукти

TRUST

0

продукти

MICROSOFT

0

продукти

DICOTA

0

продукти

SAMSONITE

0

продукти

ELITE SCREEN

0

продукти

ADOBE

0

продукти

AUTODESK

0

продукти

COREL

0

продукти

PANDA

0

продукти

SUNNE

0

продукти

VMware

0

продукти

Kaspersky

0

продукти

DEEPCOOL

3

продукти

EVERCOOL

2

продукти

Arctic Silver

1

продукти

EDIMIT

0

продукти

TARGUS

0

продукти

GOCLEVER

0

продукти

Sony

0

продукти

CRYPTO

0

продукти

PACKARD BELL

0

продукти

Yeastar

0

продукти

CORSAIR

30

продукти

DOD-Tech

0

продукти

Qstar

0

продукти

RecordEYE

0

продукти

VIDO

5

продукти

4ipnet

0

продукти

Falcon

3

продукти

ENCONN

1

продукти

Biostar

0

продукти

RAPTOXX

1

продукти

Acutvista

7

продукти

KGUARD

13

продукти

AKG

0

продукти

JVC

JVC

0

продукти

Sennheiser

0

продукти

Creative

0

продукти

Bose

0

продукти

Monster

0

продукти

CHUANGO

CHUANGO

<a href="http://hicomm.bg/revu-na-produkti/chuango-g5-vashijat-bezmylven-i-bezjichen-domashen-straj.html" style="font-weight: bold; color: blue"> <img src="http://hicomm.bg/web/images/public/logo.jpg" width="60"><br> ВИЖ РЕВЮ ОТ Hicomm.bg...</a> <br><br> <a href="http://reviews.kaldata.com/%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D0%B6%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B0-%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D1%80%D0%BC%D0%B0-chuango-g5-%D1%81-gsm-%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BE-sms-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BB-%D1%82%D1%8A%D1%87-%D0%B5%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%BD-%D0%B8-%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BD-%D0%B4%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D0%B9%D0%BD-revu374.html" style="font-weight: bold; color: blue"> <img src="http://e-volutionawards.bg/store/images/kaldata.png" width="60"><br> ВИЖ РЕВЮ ОТ Kaldata.com...</a>

25

продукти

Acer Monitors

0

продукти

Agent Video Intelligence

0

продукти

Avaya

0

продукти

EATON

0

продукти

HP Imaging and Printers

0

продукти

HP PSG

0

продукти

Lenovo EMC

0

продукти

Lenovo Consumer

0

продукти

Lenovo SMB

0

продукти

Lenovo Servers

0

продукти

On Networks

0

продукти

Paxton

0

продукти

Pelco

0

продукти

Philips TV

0

продукти

Philip Monitors

0

продукти

RSA

RSA

0

продукти

WD

WD

0

продукти

ZyXEL

0

продукти

Emotion

0

продукти

Plantronics

0

продукти

Jabra

0

продукти

Geniatech

1

продукти

D-Link

0

продукти

Logilink

1

продукти

HITACHI

0

продукти

WESTERN DIGITAL

0

продукти

ENERGYSISTEM

3

продукти

HangBang

3

продукти

Philips SDA

0

продукти

Typhoon

2

продукти

CRUCIAL

11

продукти

MyGica

0

продукти

EDNET

62

продукти

LOGITECH

0

продукти

Mad Catz

Mad Catz

Mad Catz Interactive, Inc. (“Mad Catz”) (NYSE MKT/TSX: MCZ) е глобален доставчик на интерактивни продукти за развлечение, разпространявани под търговските марки Mad Catz® (геймърски продукти), Tritton® (аудио), и Saitek® (симулатори). Mad Catz е с централен офес в Сан Диего, Калифорния/САЩ и разполага с търговски офиси в Европа и Азия

http://madcatz.com/

14

продукти

NERBO

0

продукти

Defender

0

продукти

IBM CHW

0

продукти

Microsoft Embedded

0

продукти

Netgear Home

0

продукти

Philips Lighting

0

продукти

UNIFY

0

продукти

Panasonic

0

продукти

HTC

HTC

0

продукти

MSI

MSI

16

продукти

Sky-Tech

0

продукти

Opzoon

0

продукти

FENDA

0

продукти

Lenovo (Accessories)

0

продукти

Lenovo (Smartphones)

0

продукти

Lenovo (Tablets)

0

продукти

Samsung Display (VD & HTV)

0

продукти

Samsung Memory (SSD & SD)

0

продукти

Samsung Mobile (SM & TAB)

0

продукти

Samsung Optical Drive (ODD)

0

продукти

Samsung Printing (PRT & MFP)

0

продукти

Samsung TV (Consumer)

0

продукти

Philips L&I

0

продукти

TRENDSONIC

0

продукти

ACCCREATE

59

продукти

MIRSAN

137

продукти

KEEP OUT

28

продукти

SANDBERG

SANDBERG

Нашата идеология "Информационните технологии са за всички" е част от всичко, което правим. От създаването ни през 1985 г. частни потребители, институции и фирми са извличали ползи от тази обикновенa философия. Дистрибуторите и дилърите харесват наличността, продуктовата гама, простите процедури и изключително ниския процент на повреди. Всяка година половин милион продукта Sandberg достигат до потребители в над 65 държави.

http://www.sandberg.it/

146

продукти

DAHUA

4

продукти

DAHUA ELECTRONIC

0

продукти

DJI

DJI

0

продукти

HP Supplies

0

продукти

Philips Displays

0

продукти

UBIQUITI

0

продукти

Microsoft OEM

0

продукти

GELID SOLUTIONS

0

продукти

VISION

VISION

Vision Group са с повече от 20 години опит в производството на оловни акумулаторни батерии Vision Group е един от най-големите производители на батерии в света. Продукти са класифицирани в две категории: Valve-регулирани Lead Acid Battery и литиево-йонни батерия.Vision Group произвежда батерии за OEM клиенти като с APC, Exide, Enersys, Emerson, Legrand, Eton, Socomec, Salicru, Power-on, Rocket и т.н .

http://www.vision-batt.com

25

продукти

EKWB

0

продукти

KASMAN

4

продукти

ZTE

ZTE

0

продукти

MEIZU

0

продукти

Escan

0

продукти

SILICON POWER

5

продукти

Sharp

0

продукти

GoBoard

0

продукти

Samsung Monitors

0

продукти

Sbat

0

продукти

NEOLINE

6

продукти

McAfee

0

продукти

AULA

0

продукти

COUGAR GAMING

0

продукти

DELL_PSG

0

продукти

Xiaomi

0

продукти

DAZZLE LIGHT

DAZZLE LIGHT

Дазъл Лайт Юръп ЕООД e българска компания, основана в София през 2016 г. Дейността на компанията е тясно специализирана в областта на LED технологиите и формира един изцяло завършен бизнес процес - от проектиране и инженеринг до производство и реализация на светодиодни осветителни тела за обществено и индустриално ползване.

http://www.dazzlelight.eu

7

продукти

Beurer

0

продукти

LINDY

LINDY

Lindy е един от водещите световни доставчици на компютърни и AV технологии. Създадена през 1932 г. в Германия, Lindy Electronics се появява на пазара като малък семеен бизнес, специализиран в петролни лампи, радиостанции и други електрически компоненти. Независимо дали търсите шумоизолиращи слушалки, KVM превключватели или мрежови кабели, вие сте сигурни за качество, избор и достъпните цени. В края на краищата тези принципи са в основата на Lindy Electronics.

https://www.lindy-international.com/

232

продукти

HP_CONSUMER

0

продукти

XIAOMI_ECO

0

продукти

AXAGON

2

продукти

Fujitsu_ccd

0

продукти

HPE

HPE

0

продукти

HPE Networking

0

продукти

Huawei

0

продукти

Nicrosoft ISV

0

продукти

ZOTAC

0

продукти

MEEYI

34

продукти

KINGPIN COOLING

0

продукти

Gigabyte

0

продукти

LEDVANCE

6

продукти

KinouWell

5

продукти

LEXAR

0

продукти

IMOU

0

продукти

Shelly

0

продукти

AENO

0

продукти

RETEKESS

14

продукти

SUPER FLOWER

0

продукти

SOLI

34

продукти

TEHNOGAMA

0

продукти

KIVI

0

продукти

SCIMAGIC

SCIMAGIC

Scimagic Company произвежда и разпространява RF remote control продукти - дистанционни, контролери и др.

https://scimagic.com.cn/

5

продукти

ALIENWARE

0

продукти

XIGMATEK

0

продукти

CABLEMOD

0

продукти

LORGAR

0

продукти

BLACKVIEW

0

продукти

MIDEA

0

продукти

ENDORFY

0

продукти

HIKVISION

0

продукти

SEASONIC

0

продукти

SAMSUNG

4

продукти

AMD

AMD

24

продукти

EZVIZ EUROPE B.V.

0

продукти

MIMOSA

0

продукти

PRESTIGIO SOLUTIONS

0

продукти

SONICWALL

0

продукти

MICRON

2

продукти

ASUS

0

продукти

SUPERMICRO

0

продукти

SAPPHIRE

0

продукти

PALIT

0

продукти

GAINWARD

0

продукти

REBOOK DELL

0

продукти

REBOOK LENOVO

0

продукти

REBOOK HP

0

продукти

TOSHIBA SDA

0

продукти

THOMSON

0

продукти

AQARA

0

продукти

SANDISK

0

продукти